El vehicle que necessita

Li ho lliurem on ho vulgui.

Consulteu ara els vehicles disponibles

Conegueu al moment les nostres tarifes

El vehicle que necessita

Li ho lliurem on ho vulgui.

Consulte ahora los vehículos disponibles

Conozca al momento nuestras tarifas

La nostra empresa

El 1991, neix a Vilafranca del Penedès (Barcelona) l’empresa Renda Mobil SL, la que es coneixerà com a REBIL.

Els fundadors, Eleuteri José, Joan Parellada i Vicenç Parellada inicien l’activitat de lloguer de cotxes a la zona de l’Alt Penedès, modestament amb dos cotxes i tres furgonetes.

L’any 1992, l’empresa canvia la ubicació de la seva oficina per millorar el seu servei situant-se en un lloc més accessible per als clients, un punt perfecte per a l’accés i les sortides de la ciutat.

Augmenta la flota de cotxes i furgonetes, col·laborant amb hotels, càmpings, cases rurals i concessionaris d’automòbils de la zona, ampliant la seva àrea de servei a gran part de la Costa Daurada, Comarruga (Vendrell), Calafell, Cunit, Vilanova i la Geltru, Sitges, Salou i Cambrils.

Sent així, en poc temps, una empresa reconeguda a la seva zona i recomanada al sector.

El 1999, torna a ser un any de canvis, Vicenç Parellada assumeix el càrrec com a gerent, es canvia novament la ubicació de l’empresa i s’amplia l’oficina amb una exposició de cotxes a la venda, creant-se així la botiga per a la renovació de els seus propis cotxes de lloguer, coneixent-se com a REBOC (REBIL ocasió), situada a l’Av. Barcelona 77BIS de la mateixa població, Vilafranca.

El 2002/2003, REBIL amplia la seva activitat a la mateixa població i crea un taller de planxa i de fabricació de carrosseries, la que es coneixerà com a REPLA (REBIL planxa). Destinat, com diu el mateix nom, a la reparació de planxa ia la construcció de carrossats, a l’accés dels clients i per als vehicles propis de l’empresa.

En col·laboració amb diferents concessionaris de l’automoció ofereix els seus serveis de lloguer a: Vilanova i la Geltrú (Peugeot), Cornella (Mercedes-Benz), Tadadell (Seat), Puigcerdà (Ford) El Vendrell (Volkswagen, Nissan, Peugeot) .

El 2004, REBIL obre una oficina de lloguer de vehicles al carrer València núm. 4 (Barcelona), propera a l’estació de Sants. En aquell moment REBIL disposa d’una flota de prop dels 100 vehicles.

El 2007, Renda Mobil es prepara per ampliar el seu projecte, donant el servei de lloguer a més poblacions de Catalunya. A finals del mateix any REBIL es trasllada a una nova oficina a la mateixa ciutat, en concret al Carrer Bonastre nº 7 Pol. Ind. Domenys l, sent aquesta la definitiva fins a data d’avui, la qual compta amb unes majors dimensions per exposició dels futurs vehicles disponibles a la venda que prevenen generar en la renovació de la seva flota de lloguer.

El 2008, davant de la situació de la crisi, per unanimitat, els socis fundadors, decideixen frenar les intencions del projecte, afrontant aquesta crisi reduint gran part de l’empresa.

Actualment estem donant el nostre servei amb un volum més reduït amb la màxima professionalitat, serietat i responsabilitat, comprometent-nos amb els nostres clients i col·laboradors dia a dia, a la zona de l’Alt Penedes, Baix Penedes i Garraf.

Aquesta és la nostra empresa. Hem recorregut diferents etapes durant més de 30 anys, sempre intentant aprendre i donant als nostres clients el millor servei.

Des d’aquí agrair a totes les persones que han posat la vostra confiança en nosaltres, desitgem continuar oferint els nostres serveis i continuar guanyant-nos la confiança de futurs nous clients durant molts anys més.

Localització

C/ Bonastre, 7 (P.I. Domenys I)
08720 – Vilafranca del Penedès (Barcelona)
Teléfono: 93 817 25 17
Email: info@rebilrent.com

Atención telefónica

Estaremos encantados de resolver cualquier duda que pueda tener.